Slide

Udstillingshuse - Kom til fremvisning

KOM OG SE DETTE KVALITETSHUS

Fremvisning SØNDAG 14.00-16.00

185 kvm velindrettet Unihus med 3 værelser, soveværelse,
stort køkken-alrum og stue med store vinduespartier.
Dobbelt carport og med skøn beliggenhed.

Fenris Alle 52, Godthåb, 9230 Svenstrup

Kontakt os på: Telefon 98 96 10 55

Kig i vores udstillingshus før køb

Hos Vendia-Huset A/S giver vi dig mulighed for at få et indtryk af, hvad vi står for, før du køber et hus eller en grund ved os. Vores udstillingshus er et 185 kvadratmeters unihus med tre værelser bestående af stort køkken-alrum, soveværelse, stue og store vinduespartier. Samtidig er huset flot placeret i dejlige omgivelser. For os handler det om at gøre et godt førstehåndsindtryk, men vi går heldigvis aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og du vil derfor finde tilsvarende kvalitet i alt andet, vi laver.

Inspiration til nyt hjem

Når du går på udkig i vores udstillingshus, vil du ikke kun få et indtryk af, hvordan vi bygger, men du vil også hente inspiration til indretningen af dit eget hjem. Vi er nemlig eksperter i at indrette hjemmet på en flot, hyggelig og elegant måde. Der er derfor en dobbeltgevinst forbundet ved at besøge vores udstillingshus.

Gå på udkig alle søndage mellem 14.00-16.00

Vores udstillingshus står åbent alle søndage i tidsrummet mellem 14-16. Vi har mange besøg fra kunder i Aalborg og resten af Nordjylland, men hvis du føler dig fristet, så skal du ikke tøve med at kontakte os, ligegyldigt hvor i landet, du bor. Vi sidder altid klar til at høre fra dig, og du skal bare ringe os op eller skrive en mail. Vi står klar med en aftale, så du hurtigst muligt kan få skubbet dit eget projekt i gang. Vi fanges bedst på telefon 98 96 10 55 eller på mail info@vendia-huset.dk.